Vælg en side

blåbjerg huse

Godt håndværk kræver tid og omhu!

Hos Blåbjerg Huse har faglig kvalitet højeste prioritet!

Vi arbejder altid for at have tilfredse kunder!

Kvalitetsarbejde udført til aftalte tid!

Højt lokalkendskab ved vesterhavet!

lidt historie

Kvalitets tømrerhåndværk, lokalkendskab og kundefocus skabes på mange års erfaring.

TØMRERFIRMA

Blåbjerg Huse er et tømrerfirma med mange års erfaring indenfor nybygning, tilbygning, ombygning og reparation.  Vores mangeårige erfaring gør, at vi altid sætter en ære i at levere et veludført færdigt produkt, som er af højeste kvalitet…

Den bedste beskrivelse af Blåbjerg Huse er gjort med nøgleordene kvalitetshåndværk, lokalkendskab og altid god service. Kundetilfredshed er blevet en mærkesag , og vi er klar til at hjælpe  med alle håndværksmæssige opgaver – uanset størrelse. Personlig kundekontakt og dialogen omkring udførelsen af boligens opgaver er vigtig for os.

ERFARING

Blåbjerg Huse har, med base i det vestjyske, oparbejdet  spidskompetencer indenfor nybygning, ombygning og renovering af fritidshuse/sommerhuse.

MEDARBEJDERE

Blåbjerg huses ansatte har alle god tømrererfaring – flere medarbejdere har været ansat i mange år, hvilket gør, at vi med sikkerhed kan levere håndværksmæssig kvalitet på højeste niveau. Vore medarbejderes kompetencer og kvaliteten af vores arbejde prioriteres højt – hver eneste dag – uanset opgavens art og størrelse.

BLÅBJERG HUSE

Tømrermester ved John Jensen har mange års lokalkendskab – især opførelse af fritidshuse/sommerhuse langs den jyske Vestkyst.  

Erfaringen skaber et godt fundament for din drømmebolig…

KUNDEFOCUS

Inden afslutning af projektet med nybygning af et fritidshus eller sommerhus vægter vi højt at afstemme kundens forventninger til hele huset.

FRITIDSHUS VESTKYSTEN

Er drømmen et nybygget fritidshus i den vestjyske natur, hvor du kan bo tæt ved Nationalpark Vadehavet eller måske med udsigt til havet?

Vælg vores tømrerfirma, vi bygger i høj kvalitet, som i dine drømme…